Rippikoulun yhteyshenkilö

Varpaisjärven ja Lapinlahden seurakunnat

puh. 044 733 5266, meiju.saastamoinen@evl.fi

Ajankohtaista!

Rippikoulusuunnitelman mukainen "Kevätkarkelot 10.5." on siirretty ajankohtaan 17.5. klo 17.00-21.30, mutta koulun päällekkäisen tapahtuman vuoksi läsnäolo tässä ei ole välttämätöntä. Tapahtuma on rippikoululaisten osalta siis peruutettu, eikä siihen ole velvoitetta osallistua. Tästä ei tule erikseen korvattavaa (korvaustehtävää). Lisätietoa Meijulta!

Rippileirin leirikirje ja siihen kuuluva lisäosa + leirin säännöt on julkaistu nettisivuilla! Materiaalit jaetaan myös Rippileirin infoillassa ke 22.5. klo 19.00 (huomaa muuttunut aika!) Varpaisjärven kirkossa. Paikalle toivotaan rippikoululaisen lisäksi vähintään yhtä huoltajaa!

Rippikouluun ilmoittautuminen

Rippikouluun ilmoittautuminen on päättynyt. Seuraavan vuoden ilmoittautuminen alkaa syksyllä 2019.

Rippikoulu Varpaisjärvellä 2018-2019

Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin viikolla 37! Alla olevasta linkistä löydät rippikoulukirjeen sekä yhteisten kokoontumisten aikataulut. Voit myös tulostaa tästä tarvittaessa uuden osallistujakortin. Mikäli tarvitset materiaalit mustavalkoisena, voit pyytää niitä sähköpostitse: meiju.saastamoinen@evl.fi.

RIPPIKOULUN KUTSUKIRJE. KLIKKAA!

RIPPIKOULUN YHTEISET KOKOONTUMISET. KLIKKAA!

OSALLISTUJAKORTTI. TULOSTA!

Sähköiset infokirjeet ja tulevat tapahtumat

Tästä pääset selaamaan rippikoulun 2018-2019 sähköisiä leiri- ja retkikirjeitä. Nämä kirjeet julkaistaan tapahtumakohtaisesti nettisivuilla viimeistään kaksi viikkoa ennen tapahtumaa.

RIPPILEIRIKIRJE. KLIKKAA!

RIPPILEIRIKIRJEEN LIITEOSA. KLIKKAA!

RIPPILEIRIN (RIPPIKOULUN) SÄÄNNÖT. KLIKKAA!

Korvaustehtävät

Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta vastaavalle työntekijälle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä, jotka julkaistaan tässä viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti.

PYHÄINPÄIVÄN ILTAKIRKON 3.11.2018 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

METALLISTA JOULUA KONSERTIN 14.12.2018 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

LOPPIAISEN MESSUN JA OPETUSTUOKION 6.1.2019 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

KIURUVEDEN RETKEN 27.1.2019 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

GOSPEL-MESSU JA TYÖALARASTIT 14.4.2019 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

KIIRASTORSTAIN ILTAMESSUN 18.4.2019 KORVAUSTEHTÄVÄ. KLIKKAA!

Mikä ihmeen rippikoulu?

"Rippikoulun yleistavoitteena on, että nuori vahvistuu siinä uskossa kolmiyhteiseen Jumalaan, johon hänet on pyhässä kasteessa otettu, kasvaa rakkaudessa lähimmäiseen ja elää rukouksessa ja seurakuntayhteydessä."

Suomen ev.lut.kirkon valtakunnallinen rippikoulusuunnitelma

Rippikoulun käynyt ja konfirmoitu seurakuntalainen

- saa oikeuden käydä itsenäisesti ehtoollisella

- saa ryhtyä kummiksi

- saa kirkollisen avioliittoon vihkimisen

- saa asettua ehdolle seurakuntavaaleissa

Ripari.fi

Ripari on hauska juttu! Käy kurkkaamassa ripari.fi virallista sivustoa!