Kirkkokuoro

Kirkkokuoro on seurakuntamme pääkuoro, jonka ohjelmisto koostuu sekä perinteisistä kirkkokuorolauluista, että uudemmasta hengellisestä musiikista. Kuoron tavoitteena on avustaa jumalanpalveluksissa juhla-aikoina, kuten joulun ja pääsiäisen aikaan, sekä tarvittaessa muissa seurakunnan juhlissa ja tapahtumissa.

Kuorolaulaminen on monipuolinen ja sosiaalinen harrastus, joten kynnystä tulla kuoroon yritetään pitää matalana, eikä koelauluja pidetä. Uudet laulajat ovat aina tervetulleita mukaan kuoroomme!

Kevään 2019 aikana osallistumme seurakunnan jumalanpalveluselämään ja harjoittelemme tulevan kesän konserttikiertueemme ohjelmistoa, jossa esitämme Ylä-Savon pelimannien ja lauluryhmän, sekä Nilsiän ja Rautavaaran kirkkokuoron kanssa Antti-Janka Murroksen säveltämän "Savolaisen messun".

Kuoroa johtaa kanttori Anna-Kaisa Tolvanen. Lisätietoja: 040 7746837

Kirkkokuoro 2014