Kaksi nuorta, joiden suun ja nenän edessä kasvomaskimaisesti teksti: Mä tarvitsen uskua tulevaisuuteen.

Yhteisvastuukeräys

Seurakuntamme Yhteisvastuukeräys 2022

Vuoden 2022 Yhteisvastuukeräyksen teema on Koronapandemian seurauksista kärsivien lasten ja nuorten auttaminen niin Suomessa kuin maailmallakin. Keräys alkaa sunnuntaina 6.2.2022.

Kampanjassa nostetaan erityisesti esiin noin 15–19-vuotiaita nuoria, joista löytyy merkittävä määrä etäopiskelun ja eristäytymisen haasteista kärsineitä sekä yksinäisyyttä, ahdistusta ja toivottomuutta kokeneita nuoria. Koronan lieveilmiöitä kohdanneet nuoret tarvitsevat nyt tukea ja turvallisia aikuisia arkeensa. Yhteisvastuulla 2022 kurotaan takaisin nuorten kokemia menetyksiä. Hankitaan lisää turvallisia aikuisia ja muita hyvinvointia – ja aivan erityisesti mielen hyvinvointia – edistäviä tekijöitä nuorten elämään sekä Suomessa että maailmalla.

Lahjoita Varpaisjärven seurakunnan Yhteisvastuukeräykseen

Verkkolahjoituslomakkeen kautta tästä.

Mobiililahjoitus

Varpaisjärven seurakunnan MobilePay -lahjoitusnumero 57293

Kirkkopalvelut ry:n keräyslupa RA/2020/639 voimassa toistaiseksi.

Uutiset

Yhteisvastuu on evankelis-luterilaisen kirkon vuosittainen suurkeräys ja lähimmäisenrakkauden kansanliike, joka auttaa hädänalaisia syntyperään, uskontoon tai poliittiseen vakaumukseen katsomatta Suomessa ja kehittyvissä maissa. Keräykseen osallistuvat kaikki Suomen evankelis-luterilaisen kirkon seurakunnat. Keräyksen suojelijana toimii tasavallan presidentti. Lue lisää Yhteisvastuukeräyksestä (Siirryt yhteisvastuu.fi -sivustoon)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Yhteisvastuun logo. Teksti: Anna MobilePay-lahjoitus seurakuntamme Yhteisvastuukeräykseen numeroon 57293.

diakoni
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)