Korvaus- ja etätehtävät

Tältä sivulta löydät rippikouluvuoden 2021-2022 korvaustehtävät. Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään rippikoulun kokoontumiseen esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tulee hänen huoltajansa ilmoittaa siitä Meijulle. Korvaustehtävät julkaistaan näillä sivuilla viimeistään viikko kokoontumisen jälkeen. Korvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten suositeltu määrä on korkeintaan kaksi. Korvaustehtävien tulostaminen sekä palauttaminen ovat rippikoululaisen ja huoltajan vastuulla. Ne palautetaan kuukauden sisällä tapahtumasta seurakunnan postilaatikkoon (kuoreen nimi ”Meiju”).

Ajankohtaista!

Rippikoulusuunnitelmasta poiketen, Nuorten Veisuilta ke 24.11. klo 18-19 tilalla pidetään Raamattu tutuksi- iltaopetus. Nuorten veisuilta pyritään toteuttamaan vastaavasti keväällä Raamattu tutuksi-iltaopetuksen paikalla. Aikataulullisesti tämä ei juurikaan vaikuta rippikoulusuunnitelmaan.

Etätehtävät

Ei julkaistuja etätehtäviä.

Korvaustehtävät

Korvaustehtävät aukeavat pdf-tiedostana klikkaamalla linkkiä.

Raamattu tutuksi -iltaopetuksen korvaustehtävä (ke 24.11.2021)

Messu + opetussisältö (su 16.1.2022)

Nuori kirjoittaa vihkoon ulkona.

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)