Korvaus- ja etätehtävät

Tältä sivulta löydät rippikouluvuoden 2021-2022 korvaustehtävät. Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään rippikoulun kokoontumiseen esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tulee hänen huoltajansa ilmoittaa siitä Meijulle. Korvaustehtävät julkaistaan näillä sivuilla viimeistään viikko kokoontumisen jälkeen. Korvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten suositeltu määrä on korkeintaan kaksi. Korvaustehtävien tulostaminen sekä palauttaminen ovat rippikoululaisen ja huoltajan vastuulla. Ne palautetaan ohjeen mukaisesti seuraavaan kokoontumiseen. Leirille ei voi lähteä, jos korvaustehtäviä on tekemättä!

Ajankohtaista!

Diakoniapäivän korvaava kerta 4.5. klo 15-16.30 srk-talolla. Ota omat eväät!

Huoltajien ja rippikoululaisten rippileirin infoilta kirkossa ke 25.5. klo 18. Rippikoulukirjeet ja liite "Tärkeää tietoa rippileiristä ja konfirmaatiosta" on nyt julkaistu nettisivuilla.

Meiju siirtyy toisiin tehtäviin toukokuusta alkaen. Yhteyshenkilönä jatkossa Timo Vainikainen, timo.vainikainen@evl.fi, 050 331 1441. Leirillä sijaisena toimii Kairo Kivilo.

Konfirmaation kellonaikaa on muutettu! Konfirmaatio 3.7. klo 10.00 viikkomessun yhteydessä. Konfirmaation arvioitu kesto on 1.5-2h.

Etätehtävät

Ei julkaistuja etätehtäviä.

Korvaustehtävät

Korvaustehtävät aukeavat pdf-tiedostana klikkaamalla linkkiä.

Raamattu tutuksi -iltaopetuksen korvaustehtävä (ke 24.11.2021)

Messu + opetussisältö (su 16.1.2022)

Riparirallin korvaustehtävä (la 26.2.2022)

Piispanmessun korvaustehtävä (3.4.2022)

Kiirastorstain iltakirkon korvaustehtävä (14.4.2022)

Nuoren seurakunnan veisuillan korvaustehtävä (20.4.2022)

Nuori kirjoittaa vihkoon ulkona.