Korvaustehtävät ja etätehtävät

Tältä sivulta löydät Varpaisjärven seurakunnan rippikouluun 2019-2020 liittyvät korvaustehtävät. Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään yhteiseen kokoontumiseen, ilmoittaa huoltaja poissaolosta Meijulle. Poissaolo korvataan korvaustehtävällä (tai korvaavalla kerralla), jotka julkaistaan tällä sivulla viimeistään kaksi viikkoa tapatuman jälkeen. Huoltaja ja rippikoululainen voivat tulostaa tehtävän ja palauttaa sen ohjeen mukaisesti. Poikkeustilan aikana tehtävän voi myös palauttaa whatsapin kautta laittamalla tehtävistä valokuvia Meijulle.

Rippikoulun etätehtävät

Diakonisen osallisuuden tehtävä (19.2.2020) KAIKKI tekevät, koska rippikoululaisten Yhteisvastuukeräys ei toteudu. Huom. Poikkeustilan aikana suosittelemme välttämään tehtävän tekemistä riskiryhmään kuuluville henkilöille ja muutenkin pitäytyä lähipiirissä. Tehtävän voi hyvin tehdä kotona.

Gospelmessun 22.3.2020 etätehtävä

Rippikoulun tavoitteet ja toiveet 22.3.2020 etätehtävä

Kiirastorstain iltakirkon 9.4.2020 etätehtävä

Korvaustehtävän messukäynnin korvaava- ohjeistus Käytä tätä, mikäli vanhassa korvaustehtävässäsi on messu-/konserttikäynti, jota et voi Koronan vuoksi toteuttaa kirkossa.

Suora linkki Varpaisjärven seurakunnan Youtube-jumalanpalveluksiin

Suora linkki Lapinlahden seurakunnan radiojumalanpalvelukseen

Raamattu tutuksi iltakokoontumisen etätehtävä to 7.5.2020

Muut korvaustehtävät