Korvaustehtävät

Tältä sivulta löydät rippikouluvuoden 2020-2021 korvaustehtävät. Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään rippikoulun kokoontumiseen esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tulee hänen huoltajansa ilmoittaa siitä Meijulle. Korvaustehtävät julkaistaan näillä sivuilla viimeistään viikko kokoontumisen jälkeen. Korvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten suositeltu määrä on korkeintaan kaksi. Korvaustehtävien tulostaminen sekä palauttaminen ovat rippikoululaisen ja huoltajan vastuulla. Ne palautetaan kuukauden sisällä tapahtumasta seurakunnan postilaatikkoon (kuoreen nimi ”Meiju”).

17.1.2021 Messu + opetusisällön (liturgiset värit ja kirkkovuosi) korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

4.10.2020 Riparistartin korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

31.10.2020 Pyhäinpäivän iltakirkon korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

18.11.2020 Nuoren seurakunnan veisuillan korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)