Korvaus- ja etätehtävät

Tältä sivulta löydät rippikouluvuoden 2020-2021 korvaustehtävät. Mikäli rippikoululainen on estynyt pääsemään rippikoulun kokoontumiseen esimerkiksi sairastumisen vuoksi, tulee hänen huoltajansa ilmoittaa siitä Meijulle. Korvaustehtävät julkaistaan näillä sivuilla viimeistään viikko kokoontumisen jälkeen. Korvaustehtävällä korvattavien kokoontumisten suositeltu määrä on korkeintaan kaksi. Korvaustehtävien tulostaminen sekä palauttaminen ovat rippikoululaisen ja huoltajan vastuulla. Ne palautetaan kuukauden sisällä tapahtumasta seurakunnan postilaatikkoon (kuoreen nimi ”Meiju”).

Etätehtävät

9.2.2021 Diakonia-illan kotitehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-muodossa). Muistathan, että tehtävät puretaan to 15.4.2021 srk-talolla kahdessa ryhmssä: ryhmä 1 klo 15-16.30 ja ryhmä 2 klo 17-18.30.

31.1.2021 Käsikellomessun etätehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona) UPS! Etkö ennättänyt tekemään tehtävää ajallaan? Voit korvata kerran osallistumalla johonkin toiseen seurakunnan jumalanpalvelukseen tai messuun (joko striimattuna tai etänä). Käytä tehtävään samaa pohjaa!

Korvaustehtävät

Diakonia teemapäivän korvaustehtävämateriaalit

9.2.2021 Diakonian teemapäivä-korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa pdf-muodossa)

LIITE 1: Diakoniatyö. Diakonian teemapäivän korvaustehtävän liite aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (pdf)

Muut korvaustehtävät/ korvaavat kerrat

1.4.2021 Kiirastorstain iltakirkon korvaustehtävä sisältää yhden käynnin messussa sekä osallistumisen ehtoolliselle. Korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

27.2.2021 Riparirallin korvaus tulee tehdä osallistumalla korvaavaan kertaan to 25.3. klo 15-16.30 srk-talolla (ja kirkossa). Etkö päässyt korvauskerralla paikalle? Tee korvaustehtävä, joka aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona).

17.1.2021 Messu + opetusisällön (liturgiset värit ja kirkkovuosi) korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

18.11.2020 Nuoren seurakunnan veisuillan korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

31.10.2020 Pyhäinpäivän iltakirkon korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

4.10.2020 Riparistartin korvaustehtävä aukeaa klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa PDF-tiedostona)

Nuori kirjoittaa vihkoon ulkona.

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)