Nuorille ja nuorille aikuisille

Täältä löydät lisätietoa seurakuntamme nuorille tarjoamasta toiminnasta.

Tule mukaan nuorten Instagramiin ja Youtubeen!

Löydät meidät Instasta. Jos et ole vielä seuraajamme, niin tule mukaan: nuorisrk_lava (Siirryt linkistä Instagramiin)Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Käy tutustumassa myös Youtube-kanavaamme: Varpaisjärven seurakunta (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

AJANKOHTAISTA!

Meiju siirtyy toisiin tehtäviin ja on poissa 30.4. alkaen. Tarvittaessa ota yhteyttä kirkkoherra Timo Vainikaiseen.

Kevätretki Powerparkiin 21.5.2022 -TÄYNNÄ!

Kevätretki Powerparkkiin yhteistyössä Lapinlahden kunnan, Lapinlahden seurakunnan ja Varpaisjärven seurakunnan kanssa. Retkelle on yhteiskuljetus Varpaisjärveltä ja Lapinlahdelta. Retkelle otetaan 46 ensin ilmoittautunutta. Retken toteutumisen minimiosallistujamäärä on 25hlö. Alle 13-vuotiailla on oltava mukana huoltaja. Retken hinta on: Huvipuistolippu + kuljetus alle 130cm: 30€, Huvipuistolippu + kuljetus yli 130cm: 30€, Pelkkä kuljetus ja pääsy alueelle (aikuiset): 5€. Ruokailu omakustanteisesti.

Ilmoittautumisaika 17.3.-6.5.2022. Ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisajan jälkeen tulevat peruuntumiset vain lääkärintodistuksella, muuten peritään täysi retkimaksu.

Ilmoittautumaan pääset klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa erillisen organisaation sivulle). TÄYNNÄ!

RETKIKIRJE POWERPARK 21.4.2022. Avaa klikkaamalla tätä linkkiä! (aukeaa pdf-tiedostona)

Tarvitsetko kuuntelu- tai juttuseuraa?

Elämässä voi tulla eteen tilanteita, jolloin kaipaa kuuntelijaa, ymmärtäjää tai opastajaa. Tuntuu, ettei ketään kiinnosta ja on yksinäinen olo. Silloin voit ottaa yhteyttä seurakunnan nuorisotyönohjaajaan. Voit varata jutteluajan ja voitte sopia tapaamispaikan yhdessä. Kaikki keskustelut ovat teidän välisiä, sillä nuorisotyönohjaaja on vaitiolovelvollinen.

Älä jää miettimään asioita yksin, vaan ota yhteyttä!

Sivulla olevista yhtestiedoista pääset suoraan soittamaan tai lähettämään viestin. Meiju vastaanottaa mieluiten WhatsApp-viestejä.

Nuori joka pitää kädessään origamia.