Ilmoittautuminen kauden 2021-2022 rippikouluun

Tervetuloa Varpaisjärven seurakunnan rippikouluun 2021-2022! Rippikoulun kutsukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikoilla 35. Samanaikaisesti alkaa rippikouluun ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla. Kirjeet lähetetään kaikille 15-vuotta täyttäville kirkkoon kuuluville jäsenille. Kirjeen mukana tulee tietoa rippikoulun tärkeistä päivämääristä.

Jos et ole seurakunnan jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun, voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehden "Materiaalit" alta.

Rippikoulu alkaa su 3.10. klo 10-14.30 perhemessulla, huoltajien infolla sekä rippikoululaisten opetustuokiolla. Huoltajien infossa kerrotaan tärkeää tietoa liittyen rippikouluun 2021-2022 sekä palautetaan huoltajan allekirjoituksella varustettu osallistujakortti.

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun!

Ilmoittautuminen Varpaisjärven rippileirille

Ilmoittaudu Varpaisjärven seurakunnan rippikouluun 2021-2022 klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa erillisen organisaation sivulle). Ilmoittautuminen on mahdollista 27.9.2021 saakka.

Ilmoittautuminen Lapinlahden päivärippikouluun

Jos et jostakin syystä voi osallistua leirimuotoiseen rippikouluun, niin tarjolla on myös Lapinlahden seurakunnan päivärippikoulu Lapinlahdella seurakuntasalissa hiihtolomaviikolla 2022. Päivärippikoulun käyvälle nuorelle on suositeltavaa, että hän osallistuu myös Lapinlahden seurakunnan järjestämään seurakuntayhteysjaksoon. Tällöin kyyditys päivärippikoulun seurakuntayhteysjakson kokoontumisiin sekä intensiivijaksolle on järjestettävä omakustanteisesti. Ilmoittaudu Lapinlahden seurakunnan päivärippikouluun 2021-2022 klikkaamalla tätä linkkiä (aukeaa erillisen organisaation sivulle 7.9. klo 8.00).

Lapinlahden seurakunta Varpaisjärven seurakunta
Kauppatie 25 (Seurakuntapysäkki)

(50% Lapinlahden seurakunta 50 % Varpaisjärven seurakunta)