Ilmoittautuminen

Tervetuloa rippikouluun 2019-2020! Rippikoulukirjeet lähetetään koteihin postikirjeenä viikoilla 36-37. Samanaikaisesti alkaa rippikouluun ilmoittautuminen seurakunnan nettisivuilla. Kirjeet lähetetään kaikille ikäluokan kirkkoon kuuluville jäsenille. Jos et ole jäsen, mutta haluat käydä rippikoulun, voit tulostaa rippikoulukirjeen, osallistujakortin ja muita materiaaleja välilehden "Materiaalit" alta.

Rippikoulu alkaa Riparistartista Varpaisjärven kirkossa sunnuntaina 6.10.2019 klo 10-15. Starttipäivän perhemessu on tarkoitettu rippikoululaisille ja heidän huoltajilleen. Messun jälkeen on huoltajien ja rippikoululaisten rippikouluinfo, jossa kerrotaan tärkeää tietoa liittyen rippikouluun 2019-2020 sekä palautetaan huoltajan allekirjoituksella varustettu osallistujakortti. Rippikoululaisten päivä jatkuu ruokailulla ja kirkkoontutustumisen merkeissä.

Lämpimästi tervetuloa rippikouluun!

Ilmoittautuminen