Erityisrippikoulu

Iisalmen rovastikunnan erityisrippikoulu

Iisalmen rovastikunnan alueella järjestetään erityisrippikoulu muutaman vuoden välein. Erityisrippikoulu on tarkoitettu kehitysvammaisille tai muuten erityistä tukea tarvitseville nuorille. Erityisrippikoulussa nuorten erilaiset taustat otetaan huomioon sekä opetuksen sisällöissä että käytännön järjestelyissä. Tämä perustuu kristilliseen ihmiskuvaan ja kirkkokäsitykseen, että Jumalan silmissä jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja kaunis.

Vuoden 2022 erityisrippikoulu

Iisalmen rovastikunnan alueella järjestetään vuonna 2022 erityisrippikoulu. Rippikoulu rakentuu yhteisestä aloitustapahtumasta tammikuussa 2022 ja kesällä pidettävästä rippileiristä. Tarkempi aikataulu ja kokoontumispaikat varmistuvat, kun ilmoittautuneiden määrä on selvillä. Erityisrippikoulu on tarkoitettu erityistä tukea tarvitseville nuorille jotka ovat syntyneet vuosina 2006-2007. Rippikoulun toiminta ja tehtävät suunnitellaan jokaiselle nuorelle hänen toimintakykynsä mukaisesti.

Ilmoittautuminen (17.9. mennessä) ja lisätietoa:

Risto Tabell, Vaalijalan pappi

risto.tabell@vaalijala.fi