Musiikki

Täältä löydät tietoa seurakuntamme musiikillisesta toiminnasta.

 

Virsivisa Jyväskylässä 17.5.2019

Kurkkaa tallenteesta Paloisten koulun joukkueen laulantaa

Valtakunnallinen virsivisa alakoulun kolmas- ja neljäsluokkalaisille järjestettiin tänä vuonna yhdeksännen kerran. Virsivisan järjestää Nuori kirkko ry yhteistyökumppaninaan kirkkohallitus. Virsivisan toteutusvaiheessa ovat mukana koulut, seurakunnat ja hiippakunnat.

Kuopion hiippakunnan aluekisaa visailtiin torstaina 28.3. Kuopiossa. Joukkueita aluevisassa oli mukana neljä, joista voittoon ylsi Paloisten koulun joukkue Varpaisjärveltä.

Aluevisan voittajat pääsivät kisaamaan valtakunnalliseen virsivisaan Jyväskylään. Mukana finaalissa oli kahdeksan joukkuetta ympäri Suomea. Visailu oli hyvin tasaväkinen ja tuomaristo joutui pohtimaan pitkään voittajakolmikon järjestystä.

Lopulta selvisi, että virsivisan 2019 voiton veivät Pikkupuput Riihikallion koulusta Tuusulasta. Varpaisjärven joukkue Paloisten koululta sijoittui hienosti jaetulle 6.sijalle! Kannustusjoukkoina mukana oli koko 3.-4.luokka opettajansa Jarmo Tikkasen johdolla.

Onnittelut hienosta virsivisa-keväästä joukkueelle ja koko Paloisten koulun väelle. Siunausta kaikille virrenveisaajille!

Pyhän Mikaelin kirkon kansaa jumalanpalveluksessa.
kanttori
Kauppatie 17
73200 Varpaisjärvi

Tavoitettavissa yleensä ke-su.