Kerhot varhaisnuorille

Toimintatorstait kevät 2019

Toimintatorstait ovat 1-4-luokkalaisille alakouluikäisille suunnattua varhaisnuorisotyötä. Toimintaa järjestetään noin kaksi kertaa kuukaudessa torstaisin klo 16.30 - 18.00 seurakunnan alakerran kerhotiloissa (seurakuntatalon taakse ja portaat alas). Kerhon ovet avataan 5min ennen kerhon alkua.

Kevätkaudella 2019 kerhoa ohjaavat kerhonohjaajakoulutuksen käyneet nuoret: täysi-ikäisinä ohjaajina toimivat Riitu ja Kairo, sekä kerhoapureina Emmi ja Mari. Paikalla on aina vähintään yksi täysi-ikäinen ohjaaja.

Toimintatorstaissa on monenmoista puuhaa ja tekemistä sekä tytöille että pojille! Kerholaisten toiveita kuullaan. Leikillä, läsnäololla ja kristillisillä arvoilla on tärkeä paikkansa kerhossa. Kerhossa on hartaushetki.

Voit ilmoittautua kevätkauden Toimintatorstaihin sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta. Syksyllä 2018 ilmoittautuneet eivät tarvitse uutta ilmoittautumista.

Kevään 2019 Toimintatorstait:

17.1. Piiloleikki koko srk-talolla (hartaus: MARI)

31.1. Vapaavalintainen puuha: majanrakennus tai piirustustehtävä (hartaus: RIITU)

-Anna-Kaisa kanttori vierailee laulattamassa!

14.2. Ystävänpäivä – helmiaskartelu (hartaus: EMMI)

28.2. Laskiainen – pulkkamäkeen! -Tuo oma mäenlaskuväline! (hartaus: MEIJU)

14.3. T-paitojen tekoa (hartaus: KAIRO)

28.3. Vapaa kerta! Anna-Kaisa kanttori vierailee laulattamassa! (hartaus: MARI)

11.4. Virpomisvitsojen koristelua! (hartaus: RIITU)

25.4.  Piha-aktiviteettipäivä -voit tuoda oman pihahärvelin! (hartaus: EMMI)

9.5. Kevät-olympialaiset kentällä (jos sula) (hartaus: KAIRO)

23.5. KEVÄTRETKI! – Supercorner Tahko -omat eväät! Pitempi kerta n. klo 16-18.30!

HUOM! Toimintatorstain info tiedotetaan vanhemmille tekstiviestitse. Jos et jostakin syystä ole saanut viestejä, ota yhteyttä Meijuun.

Piirretty valoisa aurinko