Uutiset

Uutislistaukseen

Joulumyyjäisissä on mahdollisuus tehdä hyvää

Varpaisjärvellä pääsee joulutunnelmiin ja auttamaan toisia, kun seurakuntatalolla järjestetään joulumyyjäiset 2.12. klo 11.00–15.00. Myytävänä on muun muassa leivonnaisia sekä käsitöitä. Myyjäisiin voi myös lahjoittaa tuotteita myytäväksi. Myös PeeÄssän lahjakortteja otetaan vastaan diakoniatyön kautta välitettäväksi eteenpäin. Myyjäisten tuotto käytetään Varpaisjärven seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön hyväksi. 

piparit_joulumyyjäiset_01.png

Viihtyisää tunnelmaa myyjäisiin tuo myyjäiskahvio, jossa voi nauttia tuoretta pullaa, kahvia ja teetä.  

-Myyjäiset ovat kiva kohtaamispaikka ja hetken levähdys kiireisen arjen keskelle, mainitsee Varpaisjärven seurakunnan diakoniatyöntekijä Pirjo-Leena Kinanen-Nimmrichter. 

Myytäväksi lahjoitetut leivonnaiset ja käsityöt voi tuoda seurakuntatalolle joko torstaina 1.12. klo 12.00–15.00 tai perjantaina 2.12. klo 8.00–10.00. 

- Myynnin hoitavat seurakunnan vapaaehtoiset ja työntekijät, Kinanen-Nimmrichter kertoo. 

Myyjäisissä otetaan vastaan myös PeeÄssän lahjakortteja, jotka lahjoitetaan Varpaisjärven seurakunnan diakoniatyön kautta eteenpäin. 

-Lahjakorttien summat olisi hyvä pitää maltillisina eli suosittelen 20 e/lahjakortti. Näitä voi sitten lahjoittaa useampia halutessaan, Kinanen-Nimmrichter toteaa. 

Myyjäisiin ovat kaikki tervetulleita viihtymään ja tekemään hyvää jouluostosten parissa. Myyjäisten ja kahvion tuotto käytetään Varpaisjärven seurakunnan diakoniatyön ja lähetystyön hyväksi. 

Lisätietoja: Varpaisjärven seurakunta, diakoniatyöntekijä Pirjo-Leena Kinanen-Nimmrichter, 040 827 2940, [email protected] 

22.11.2022 14.47