Varpaisjärven kirkon figuuri, tähtiä taivaalla

Seurakuntamme joulunajan tapahtumat 2020

11.11.2020 15.26

Täältä löydät seurakuntamme joulunajan jumalanpalvelukset ja tapahtumat. Olet lämpimästi tervetullut!

YouTube -kanavamme

YouTube –kanavalle striimatut lähetykset löydät täältä (Siirryt linkistä YouTube -videopalveluun)

Jumalanpalvelukset ja hartaudet

1. adventtisunnuntai 29.11.

Itsenäisyyspäivä ja 2. adventtisunnuntai 6.12.

3. adventtisunnuntai 13.12.

4. adventtisunnuntai 20.12.

Jouluaatto, joulupäivä ja tapaninpäivä

su 27.12 klo 10.00 jumalanpalvelus Varpaisjärven kirkossa

Uudenvuodenpäivä

su 3.1. klo 10.00 messu Varpaisjärven kirkossa

Loppiainen 6.1.2021

Kauneimmat joululaulut

Konsertit

• pe 11.12. klo 18.00 Kaskikuusen kansalaisopiston joulukonsertti. Konsertti striimataan ilman läsnäolevaa yleisöä Varpaisjärven srk:n YouTube-kanavalle.
  • su 13.12  klo 14.00 Joulukonsertti ”Aavistus joulun”. Varpaisjärven kirkossa äänitetyn joululevyn julkaisukonsertti. Konsertin solisteina useita laulajia eri puolilta Suomea, säestyksestä vastaavat Heini Heide (urut), Susanna Mieskonen-Makkonen (viulu)  ja Matti Makkonen (sello). Konsertin yhteydessä mahdollisuus ostaa "Aavistus joulun" -levyä 20€ hintaan. Vapaa pääsy, ohjelma 15€. Käsiohjelma ja levy yhteishintaan  30€. Tervetuloa!

Muut joulutapahtumat

• Ke 9.12. klo 18.00 Kaiken kansan joulujuhla seurakuntasalissa. Jouluista ohjelmaa, kauneimpia joululauluja. Tarjolla joulupuuroa ja torttukahvit.
  • pe 18.12. klo 18.00 Nuorten Joulu nuoristotila Klubilla

Ylä-Savon seurakuntyhtymän joulusivut

Ylä-Savon seurakuntayhtymän joulusivuilta löydät kaikki yhtymän seurakuntien jouluajan tapahtumat sekä muuta jouluista sisältöä.

Ylä-Savon seurakuntayhtymän joulusivu (Siirryt linkistä Ylä-Savon seurakuntayhtymän sivuille)