Raamattupiiri

ti 14.5. klo 13.00 – 14.00
Mies pitää avointa kirjaa käsissään edessään pöydällä.

Seurakuntatalo

Ryhmä kokoontuu joka toinen tiistai klo 13-14 Varpaisjärven seurakuntatalolla. Ryhmän vetäjänä diakoniatyöntekijä Kirsi-Maria Turunen. Keskustellaan, tutkitaan Raamattua ja etsitään yhdessä erilaisia näkökulmia tekstiin.

Ryhmässä ei ole teologista opetusta. Ryhmän alussa pidetään lyhyt alkuhartaus. Ryhmässä katsotaan evankeliumvideopätkiä, luetaan Raamatun tekstejä ja keskustellaan, mitä kellekin tekstistä tulee mieleen. Ryhmään voi osallistua matalalla kynnyksellä, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta tai tietämystä Raamatun teksteistä. Olet lämpimästi tervetullut!

Raamattupiirin kokoontumiskerrat joka toinen tiistai klo 13-14:

23.1.

6.2., 20.2.

5.3., 19.3.

2.4, 16.4., 30.4.

14.5., 28.5.

diakoni

Hakiessasi taloudellista avustusta, varauduthan esittämään henkilöllisyystodistuksen, 2 kk tiliotteen, mahdolliset Kelan päätökset toimeentulotuesta ja asumistuesta, päätöksen täydentävästä toimeentulotuesta ja tarvittaessa vuokrasopimus. Edunvalvonnassa olevaa avunhakijaa ei avusteta neuvottelematta edunvalvojan kanssa.

Diakonia-avustus on tarkoitettu ensisijaisesti kertaluontoiseen kriisiapuun, ei toistuviin avustuksiin samasta syystä. Hakijan on selvitettävä ensin oikeus yhteiskunnan tukiin ja etuisuuksiin, jonka jälkeen voimme katsoa, mikä diakonian rooli tilanteessa olisi.

Varpaisjärven seurakunta saa EU aineellisen avun lahjakortteja ruokakauppaan, seuraava hakuaika on kesä-heinäkuussa. Voit lähettää hakulomakkeen diakoniatyöntekijälle kirsi-maria.turunen@evl.fi